En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

torsdag 29 november 2012

Goodordering bags...

Några vänner håller på med ett projekt på Kickstarter. Så jag vill gärna föra ut detta budskap. De har designat fasionabla cykelväskor, bland annat som hjälper dig när du vill börja handla med hjälp av din cykel och lämna bilen hemma.
http://www.kickstarter.com/projects/jacquima/goodordering-bags

De finns i olika färger och storlekar. Leverans under våren 2013 om Kickstarterprojektet går igenom. Det saknas £84 i skrivande stund, så kanske och förhoppningsvis kommer deras projekt i hamn.


Man registrerar sig på Kickstarter när man vill pledge:a till ett projekt, men pengar dras ej ifrån ens kort förrän ifall projektet går igenom. Då betalar man och får sin vara skickad till sig när den är tillverkad.


Kickstarter hjälper de innovativa människorna med idéer men som kanske inte får lån ifrån banken och finansiering på vanligt sätt. Det hjälper små företag att komma igång med sin verksamhet.


Jacqui Ma som har designat väskorna har tidigare arbetat med väskdesign åt kända märken som Puma, Adidas m.fl. Detta är dock första gången hon designar åt sig själv och sitt egna företag. Väskorna är av hög kvalité och väl genomarbetade. Så gör som jag och beställ en väska! Snabbt innan tiden är ute. :)

2 kommentarer:

  1. Tack for hjalpen! Vi nadde malet! Och nu gar vaskorna att forbestalla via http://goodordering.myshopify.com/

    SvaraRadera