En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

tisdag 20 november 2018

Medarbetarstipendium 2018 Luleå Kommun - Försörjningsenheten Socialförvaltningen!

Årets medarbetarstipendium går till …

Försörjningsenheten på socialförvaltningen är mottagare av 2018 års medarbetarstipendium på 15 000 kronor. Stipendiet, som delas ut för elfte gången i år, är ett sätt för Luleå kommun att uppmuntra och premiera engagerade och motiverade medarbetare som är stolta över sitt arbete.
Medarbetarstipendiet har instiftats för att synliggöra kvaliteten och det goda arbetet som utförs i kommunens verksamheter. Stipendiet ska användas för aktiviteter i utvecklingssyfte.


Glada representanter från försörjningsteamet (fr v) Åke Auoja, Lena Matthews, Marie Öhman (enhetschef). Bakre raden: Alexander Vestberg, Alice Lundström, Carina Henriksson och Helene Geelnard.
Övriga medarbetare i försörjningsteamet är Anette Berggren, Birgitta Esberg, Emma Hietala, Lena Backgård Vedestig, Lena SUndbom, Fredrik Pehrdal, Gunilla Paulsson, Cecilia Ivarsdotter, Sanna Strand, Elin Bodlund, Elin Rodén, Ann Stockhaus, Jennifer Lundberg, Camilla Piekola, Marie Larsson, Marianne Johansson och Veronica Gidemalm.


Utdelades i Kommunfullmäktige    2018-11-19


 
 
Stipendiekommitténs motivering:

Försörjningsenheten utgör en viktig del av samhällets yttersta skyddsnät och verkar i det tysta för den enskilde medborgaren. Enheten handlägger ansökningar om ekonomiskt bistånd men har samtidigt fokus på den enskildes möjligheter. Att kombinera en strikt tillämpning av gällande regelverk och samtidigt lyfta fram individens möjligheter i ett brett perspektiv är centralt i enhetens arbete.

Enheten arbetar med metodutveckling och ständiga förbättringar. Detta har exempelvis lett till kortare handläggningstider och nya samarbeten med andra myndigheter, organisationer och kommunens olika verksamheter.

Försörjningsenheten är ett tryggt team med stolthet för sitt uppdrag och en stöttande gemenskap.
Stipendiekommittén önskar medarbetarna i försörjningsenheten lycka till i det fortsatta utvecklingsarbetet och ser dem som goda ambassadörer såväl för yrket som för Luleå kommun som arbetsgivare.

Tidigare stipendiater

2017 - Marja-Leena Tallus Johansson, informatör vid Råneå medborgarkontor
2016 - Anhörigstödsgruppen, socialförvaltningen
2015 - Modersmålslärarna, arbetsmarknadsförvaltningen
2014 - Mobila stödteamet, socialförvaltningen
2013 - Utan projektet, arbetsmarknadsförvaltningen
2012 - Midskogens vård- och omsorgsboendet, socialförvaltningen
2011 - Ung i Luleå kommun, fritidsförvaltningen
2010 - Fallpreventionsgruppen, socialförvaltningen
2009 - Ormbergsskolan, barn- och utbildningsförvaltningen
2008 - Personliga assistenter ordinärt boende, socialförvaltningen

1 kommentar:

  1. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

    Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

    SvaraRadera