En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

måndag 4 juni 2012

Zombie prepardness från Florida...(Zerohedge)

Här var en intressant text utifrån senaste tidens oförklarade kannibalism, så vet vi inte om ett större utbrott av Zombier står att vänta. Det kan alltså vara läge att börja överväga var har du dina gömställen i hemmet, om zombier bryter sig in i ditt hem på natten? Eller vid samhällets allt mer uppenbara sammanbrott hur klarar du ditt uppehälle? http://www.scribd.com/fullscreen/95765489?access_key=key-2xdtu5n46tctnumqno4

Text funnen här:
http://www.zerohedge.com/news/zombie-apocalypse-real-time-tracker-disaster-preparedness-simulation-and-dispatch-form

Jobbar du på ett kontor eller någon annan arbetsplats, fundera över vilka flyktvägar finns ut ur byggnaden. Kan du barrikera din kontorsdörr eller finns det lås på dörrarna? Finns det alternativa flyktvägar? Var finns förråd av livsuppehållande föremål som du kan komma att behöva i stunder av kris?

Finns det tillgång till första hjälpen, under stunder av tumult kanske det inte är bara zombier som är faran, även mindre skador behöver kunna behandlas...och så vidare. Har du tillgång till rent vatten, mat? Hur tar du dig hem om det är upplopp på gatorna inne i stan? Hur får du kontakt med dina anhöriga?

Vart tar ni sedan vägen, kan ni vänta ut katastrofen i ert egna hem, eller måste ni ta er till en säkrare plats? Har du pengar, bensin, flyktbil, eller en cykel?

Fundera igenom dina alternativ noga redan nu, när zombierna väl är här, så är det redan försent...

4 kommentarer:

  1. Är du allvarlig? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är därför etiketten är "konspiration".;)

      Radera
  2. Flickvännen har gult bälte i Karate. Får nog förespråka en satsning till det svarta så är ja lugn. Jag har snabba ben =)

    SvaraRadera
  3. Vad gör du om din flickvän blir en zombie före dig? :)

    SvaraRadera