En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

måndag 21 oktober 2013

Somna med Reinfeldt...


”Somna med Reinfeldt” hamnade fort på topplistorna i mobilernas appbutiker. I appen fungerar statsministerns politiska budskap som ett sömnmedel för den som har svårt att sova om nätterna. Bakom appen ligger Alliansfritt Sverige.

Nr.1 på topplistan över sömn-appar med svenska politiker!
Nr.1 på topplistan över appar med tirader av Fredrik Reinfeldt!
Nr.1 på topplistan över appar gjorda av Alliansfritt Sverige!

NU KAN ÄVEN DU BLI EN DEL AV DET SOVANDE FOLKET!
Var fjärde svensk har sömnproblem. Många behöver hjälp för att somna. Därför har Alliansfritt Sveriges forskarteam tagit fram appen ”Somna med Reinfeldt”. Med ett enkelt knapptryck börjar en föreläsning av Sveriges högsta – och tröttaste – politiker. Oavsett om du är etnisk svensk mitt i livet eller inte kan vi garantera att din puls blir lika låg som skolresultaten, och din sömn lika stor som arbetslösheten.

SOM OM HAN ÄR I SÄNGEN™-LJUD
Det känns som om du har Sveriges statsminister på kudden bredvid. Hör honom viska om att välfärdsstaten är omöjlig som konstruktion, att Sveriges industri är praktiskt taget borta, och andra mysiga historier.

KLOCKA
Appen innehåller även en teknik som i varje given sekund visar vad för tid det är, något vi har valt att kalla för ”klocka”.

PENGARNA TILLBAKA-GARANTI
Om du, mot all förmodan, inte har somnat efter att Reinfeldt har talat i över en halvtimme får du tillbaka alla 0 kronor som den här appen kostar. Snåle sate."
http://filedir.com/android/medical/somna-med-reinfeldt-7382050.html

Socialdemokraterna släppte bara dagar tidigare appen ”En jobbigare morgon”, där partiledaren Stefan Löfven, till skillnad från Fredrik Reinfeldt, agerar väckarklocka. Nu står det dessutom klart att Miljöpartiet kommer att skapa en särskild webbredaktion, med uppgift att ta valstriden på nätet. Först ut är sajten Gröna volontärer som ska få väljare att engagera sig i partiets valkampanj.
http://www.metro.se/nyheter/de-rodgrona-ska-sanka-alliansen-med-appar-och-sajter/EVHmjt!zxcGAj8ee9qAU/

1 kommentar: