En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

fredag 1 februari 2013

Fredagsmys: Snöbilder från Norrbotten...





Vi har haft en del fantastiska snötyngda dagar, med temperaturer från -3 till -10 grader och ett härligt väder, om man då bortser ifrån de stunder där snön fullkomligt vräkte ned. Men med solen som återvänder till oss här uppe i Norr, gäller det att fånga den där vackra morgonrodnaden på bild.

Den glada fotografen är jag själv, fast tyvärr får man inte perfekt upplösning med mobilkameran, men kanske kan ni ändå uppskatta den Norrländska Vildmarken på dessa bilder.




Samtliga bilder fotade ifrån Ormberget, Luleå, Norrbotten under januari månad (mestadels sista två veckorna). Vem kan oroa sig för politik, ekonomi, samhälle, miljö när naturen utanför är så hisnande vacker?





Ha en trevlig helg allesammans!

4 kommentarer:

  1. Vackert. Man förstår att ni blir skoterraggare.

    SvaraRadera
  2. haha. jag har ingen skoter. Men jo det var fina dagar, och jag gillar snö, mycket mer än kyla. :) -20 och -30 grader är inget för mig, som egentligen är "västerbottning".

    SvaraRadera
  3. Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com

    VÄNLIGA HÄLSNINGAR


    __________________________________________________________________






    Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com

    VÄNLIGA HÄLSNINGAR

    SvaraRadera
  4. Hej allihopa,
    Jag heter Herr, Rugare Sim. Jag bor i Holland och jag är en lycklig man idag? och jag sa till mig själv att alla långivare som räddar mig och min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som letar efter lån till honom, han gav mig lycka till min och min familj, jag var i behov av ett lån på € 300.000,00 för att starta mitt liv hela tiden när jag är en ensamstående far med 2 barn träffade jag denna ärliga och Allah fruktade man lån långivare som hjälper mig med ett lån på € 300.000,00, han är en Allah fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta honom berätta för honom att (Herr, Rugare Sim) hänvisar dig till honom. Kontakta Mr, Mohamed Careen via e-post: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LÅN Ansökningsinformation FORM
    Förnamn......
    Mellannamn.....
    2) Kön: .........
    3) Lånebelopp som behövs: .........
    4) Lånetid: .........
    5) Land: .........
    6) Hemadress: .........
    7) Mobilnummer: .........
    8) E-postadress ..........
    9) Månadsinkomst: .....................
    10) Yrke: ...........................
    11) Vilken webbplats gjorde du här om .....................
    Tack och hälsningar.
    E-post arabloanfirmserves@gmail.com

    SvaraRadera