En blog om:

Samhälle, Miljö, Tillväxt, Ekonomi, Skulder och Sparande, Förberedelser och Peak Oil.

onsdag 5 december 2012

Into darkness...

Så här inför jul kommer ju film såsom "The Hobbit" som jag naturligtvis skall gå och se, men redan nu kikar jag på vad som kommer nästa år, och jag blev väldigt glad över att se den här postern.


En ny Star Trek film! Kan det bli bättre? Den förra Star Trek filmen från 2009 överträffade alla mina förväntningar, http://www.imdb.com/title/tt0796366/ tyvärr höjer den ju även förväntningarna på nästa film att den kan leva upp till samma stämning och äventyr som i den förra. J.J Abrams som var regissör på den förra filmen är alltså den som även står bakom denna.


Här är trailern för filmen för de som jag inte kan hålla sig ifrån att blicka in i kristallkulan över framtiden. Dock är det här en fan-made trailer med inklippta scener även ifrån första filmen, men enligt rykten kommer den officiella trailern senare under december och tills vidare får man hålla till godo med den här "teasern". :)

Enligt uppgifter ifrån en av skådespelarna, Simon Pegg (Scotty) på Twitter kan den officiella trailern kanske komma att visas redan den 6:e december! 
https://twitter.com/simonpegg/status/276037522570756098

Enligt Star Trek Into Darkness officiella hemsida är det dock den 17:e december som gäller för att se teaser-trailern. http://www.startrekmovie.com/


Här fanns det visst en till! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar